Forslag til klasseturer med innhold og pris

Se eksempler på turer med innhold og pris
Vi skreddersyr en tur med faglig innhold og sosiale aktiviteter som passer perfekt for deres klasse. Her er noen forslag til populære studieturer.

Våre reisespesialister er eksperter på gruppeturer i Europa og resten av verden. Her har vi satt sammen ferdige pakker til noen av våre mest populære destinasjoner.

Klassetur til Krakow

Fra 2750
Klassetur til Krakow
4 netter
Gi elevene et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie, med en klassetur til Krakow. Selve byen er også en opplevelse i seg selv. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig opplegg.
Se denne klasseturen til Krakow

Klassetur til Berlin

Fra 2450
Klassetur til Berlin
4 netter
Dra på klassetur til Berlin og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser! Det er ingen tvil om at historiene fra pensum får en helt nye mening etter en klassetur til Berlin. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig opplegg.
Se denne klasseturen til Berlin

Klassetur til London

Fra 3600
Klassetur til London
5 netter
Et multikulturelt miljø, historiske severdigheter, kule aktiviteter og ekte storbyopplevelser venter i London! Prisen inkluderer fly og overnatting, samt sosialt og faglig opplegg.
Se denne klasseturen til London

Klassetur til Roma

Fra 3900
Klassetur til Roma
4 netter
Roma er som et eneste stort utendørsmuseum, med en utrolig samling av monumenter, kirker og kunstverk. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig innhold.
Se denne klasseturen til Roma

Klassetur til New York

Fra 7550
Klassetur til New York
5 netter
Uansett om det er en varm sommerdag eller en mørk høstkveld - New York viser seg alltid fra sin beste side! Absorber storbyens fantastiske atmosfære og fortidens spennende historier på klassetur til New York!
Se denne klasseturen til New York
Finn andre spennende reisemål og bestill et uforpliktende tilbud!
Reisemål
Kontakt