Spennende klassetur til Berlin

Spennende klassetur til Berlin
Dra på klassetur til Berlin og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser! Byen har en lang historie som kan gjøre sterke inntrykk på de som kommer hit. Det er ingen tvil om at historiene fra pensum får en helt ny mening etter en klassetur til Berlin.

Spar tid og penger ved å fly til Berlin! 

Pris fra: NOK 2.450,- inkluderer følgende:

  • Fly tur/retur Norge – Berlin
  • 4 netter overnatting med frokost
  • Guidet tur til Sachsenhausen
  • Guidet tur på Hohenschönhausen
  • Dönersafari i bydelen Kreuzberg

Krigsminner og bysafari

Klasseturen til Berlin vil gi elevene en tydelig påminnelse om krigens mange grusomheter. Her får de se historien med egne øyne, på besøk i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen og STASI-fengslet Hohenschönhausen.

På Dönersafari lærer elevene om innvandring i Berlin på en morsom og delaktig måte, gjennom utforsking av bydelen Kreuzberg, også kjent som “Lille Istanbul”, gruppeoppgaver og besøk i Omar Mashari-moskeen.

Faglig og sosialt opplegg i Berlin

Klasseturen kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen! Sosiale aktiviteter kan være sykkeltur gjennom Berlin, eller en ettermiddag på Tropical Island Badeland.

Ønsker dere mer faglig opplegg, kan vi blant annet ordne besøk på en språkskole, en tur under bakken på museet Berlin Underwelten og det beryktede DDR-museet. Dagene i Berlin kan med andre ord enkelt fylles med spennende aktiviteter.

Få et uforpliktende tilbud på klassetur til Berlin, helt gratis!
Kontakt oss
Kontakt