Spennende klassetur til Krakow

Spennende klassetur til Krakow
Gi elevene et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie, med en klassetur til Krakow. Selve byen er også en opplevelse i seg selv. Spesielt arkitekturen fra ulike perioder, som er godt bevart fordi byen ikke ble ødelagt under Andre Verdenskrig.

Gå på tur ned i saltminene og opplev krigshistorien på nært hold! Spar tid og penger ved å fly til Krakow! 

Pris fra: NOK 2.700,- inkluderer følgende:

  • Fly tur/retur Oslo – Krakow
  • 4 netter overnatting med frokost
  • Tur til Auswitch & Birkenau med transport og guide
  • Tur til Wieliczka saltminer

Tett på krigshistorien

Auschwitcz-Birkenau er en viktig del av pensum, som den største og mest beryktede utryddingsleiren under 2. verdenskrig. Mange drømmer om å se plassen med egne øyne, kanskje for å lete etter svar eller rett og slett ta innover seg de grusomhetene som skjedde her. Vi ser at elever som drar hit, utvikler en stor interesse for å lære mer. Dette blir definitivt en minnerik og interessant opplevelse som dere sent vil glemme. 

Wieliczka saltminer

Få en helt unik opplevelse til fots, 300 meter ned i denne 700 år gamle saltminen. Dette er en av Polens største severdigheter, og du finner den på UNESCOs liste over mest bevaringsverdige kulturminnesteder. Her nede vil dere se flotte skulpturer og fire store kapeller, som er gravd ut av minearbeiderne. Elevene får et spennende innblikk i en viktig næring i Polens historie, og muligheten til å se hvordan driften av en mine fungerer. 

Faglig og sosialt opplegg i Krakow

Gjør klasseturen til Krakow spesiell, med en god blanding av faglig fokus og sosiale aktiviteter. Elevene kan blant annet få et innblikk i det Polske skolesystemet på skolebesøk, eller dra på utflukt til den enestående byen Zakopane, med dens flotte natur og autentiske bypreg.

Vi tar oss av det praktiske, og kan også legge til rette for morsomme aktiviteter, som en tur til badelandet Aqua Park, bowling og Escape Room.

Få et uforpliktende tilbud på klassetur til Krakow
Kontakt oss
Kontakt