Spennende klassetur til New York

Spennende klassetur til New York
Uansett om det er en varm sommerdag eller en mørk høstkveld - New York viser seg alltid fra sin beste side! Absorber storbyens fantastiske atmosfære og fortidens spennende historier på klassetur til New York!

Pris fra: NOK 7.550,- inkluderer følgende:

  • Fly tur/retur Oslo – New York
  • 5 netter overnatting 
  • Metrocard
  • Top of the Rock
  • 1 dags leie av sykkel

Studietur til New York

Uansett om det er en varm sommerdag eller en mørk høstkveld - New York viser seg alltid fra sin beste side! Utforsk byen til fots eller på sykkel og se den spektakulære utsikten fra Top of the Rock. Stigende 70 etasjer over byen på Rockefeller Plaza, er panoramautsikten over Manhattan den beste i hele New York City. Dere kan blant annet se berømte landemerker som Chrysler-bygningen, Times Square, Hudson River, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen og Empire State Building! 

Utforsk New York på sykkel

Opplev New York på to hjul med en selvguidet sykkelturen. Utforsk de ulike attraksjonene og nyt utsikten over Brooklyn-New Jersey-skyline fra bilfrie Greenway. Beveg dere inn i fredelig Central Park eller kryss den ikoniske Brooklyn Bridge og dra inn i noen av byens mest trendy nabolag. Alt som trengs for en trygg, morsom og enkel sykkeltur er inkluder, som hjelm, klokke og kart.

Høydepunkter:

  • Absorber den lokale atmosfæren
  • Tilpass ruta etter egne preferanser
  • Flott oversikt og orientering av byen

Andre kule aktiviteter i New York

Se livet suse forbi på Grand Central Station. Hør gospel og lær om afroamerikanernes historiske kamp for sosial rettferdighet og borgerrettigheter i Harlem. Studer vakker kunst og grafittitur i Brooklyn og ta et øyeblikks stillhet til ettertanke ved Ground Zero.

Brooklyn Ny Web

Lær om opprinnelsen til slaveri i New York med et besøk til byens første slavemarked. Historiene om opptøyene, opprørene og de dramatiske rømmingene som skjedde i løpet av den amerikanske slavetiden kommer virkelig til live mens dere utforsker Underground Railroad. Lær om de modige mennene og kvinnene som dannet dette hemmelige nettverket av rømningsveier. 

Andre kule aktiviteter er besøk ved FN-bygningen, Chinatown, urbane Soho, Rockefeller Center, Guggenheim Museet, Frihetsgudinnen og en morsom kveld med Amerikansk fotball! Her er det et hav av muligheter og vi hjelper dere med bestillinger og reservasjoner. Få et uforpliktende tilbud på klassetur til New York, helt gratis!

Få et uforpliktende tilbud på klassetur til New York, helt gratis!
Kontakt oss
Kontakt