Har du ansvar for studieturen?

Har du ansvar for studieturen?
Har du fått ansvaret for planleggingen av årets studietur? Sammen kan vi utforme en skreddersydd totalpakke som matcher innholdet, kvaliteten og prisen dere ser etter!

Det er mange faktorer som spiller inn for en vellykket studietur. Ved å ta stilling til disse på forhånd, kan det være enklere for deg med ansvar å løse utfordringene på en god og ryddig måte:

  • Store pengebeløp skal administreres.
  • Tid til planlegging og logistikk er essensielt for gjennomføringen av turen.
  • Krav om en studietur med solid faglig innhold.
  • Jakten på rimelige billetter og aktiviteter for større grupper.
  • Mange personer skal transporteres og innkvarteres samtidig.
  • Det kan oppstå uventede problemer på reisen som krever hurtige avgjørelser og endring av planer, noe som kan være utfordrende i en fremmed by.

1. Spar tid og penger i planleggingsfasen
Når du kontakter oss, starter dialogen med en reisespesialist fra vår gruppeavdeling. Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker, forventninger og planer er lagt på bordet.

Våre samarbeidspartnere sikrer konkurransedyktige priser på både flybilletter og overnatting over hele verden, og produkter av høy kvalitet. Vi sørger også for at dere får en tydelig totalpris uten skjulte kostnader og overflødige tillegg. Dermed unngår dere ubehagelige overraskelser underveis.

2. Styrk det faglige innholdet på studieturen
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra! 

Vi satser stort på opplæring av reisespesialistene våre, blant annet gjennom studieturer. Det gir oss god kjennskap og personlige erfaringer fra de ulike destinasjonene, så hos oss får du gode råd. Gjennom våre partnere kan vi tilby et bredt utvalg av faglig relevante besøk på studieturen.

3. Trygghet og support hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen. I tillegg er KILROY medlem av Reisegarantifondet, som en ekstra sikkerhet for dere i tilfelle et flyselskap for eksempel skulle gå konkurs.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til utlandet?
Send forespørsel
Kontakt