Topp 10 destinasjoner for klasseturer i Europa

Vi kan skreddersy spennende klasseturer med faglig og sosialt innhold over hele verden. Sjekk ut årets mest populære destinasjoner for klasseturer i Europa!

10. Budapest – Byvandring, spa og historie

Klassetur til Budapest med KILROYDet er ingen tvil om at "Øst-Europas Paris" har fortjent en plass på denne listen. Få et innblikk i historiske hendelser på byvandring i Budapest, godt blandet med byens sjarme og koselige gater. 

9. København – Middelalder, kanaler og design

Klassetur til København med KILROYTenk at en by som ligger så nærme oss, kan by på så mye spennende! Vi snakker middelaldergater med palasser og kanaler fra 1700-tallet, side om side med moderne arkitektur i særklasse. Man skal ikke undervurdere en klassetur til København.

8. Praha – Krigshistorie og godt bevart arkitektur

Klassetur til Praha med KILROYEn liten by med en enorm historie! Få andre byer i Europa er så sjarmerende og uberørte som Praha. Se 600 års historie med egne øyne, på vandring gjennom estetiske gater med fantastiske bygninger. 

7. Geneve – Politikk, diplomati og forskning

Klassetur til Geneve med KILROYDiplomati og forskning står sentralt i Geneve, men en kommer heller ikke utenom den sterke innflytelsen fra den franske kulturen, i denne fransktalende delen av Sveits. En klassetur hit blir best med et besøk på den internasjonale forskningsinstitusjonen CERN, som ligger like utenfor byen. 

6. Málaga – Picasso og historiske bygninger

Klassetur til Malaga med KILROYHva er vel en klassetur uten historiske bygninger og museer, kulturelle opplevelser, koselige gater, strender, og ikke minst spennende shoppingmuligheter? Ingen grunn til bekymring, alt dette og mere til finnes i Picassos fødeby, Málaga

5. Barcelona – Kunst, strand og spansk

Klassetur til Barcelona med KILROYPå tide å forbedre spansken? Barcelona har alt; en spennende by like ved stranda med arkitektur og kunst i fokus. I tillegg bærer byen på en interessant historie fra Den spanske borgerkrigen. 

4. Roma – Antikken, kunst og italiensk mat

Klassetur til Roma med KILROYRomas utrolige samling av monumenter, kirker og kunstverk gjør at byen minner om et eneste stort utendørsmuseum. Også må vi ikke glemme den fantastiske italienske matkulturen. Vi sier bare; "M'ama mia"!

3. Krakow – Krigshistorie og spennende arkitektur

Klassetur til Krakow med KILROYKrakow byr på et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie. Byens arkitektur slapp unna de største ødeleggelsene under Andre Verdenskrig, så her er til og med en tur fra hotellet til butikken en opplevelse i seg selv. 

2. Berlin – Tysk språk, gatekunst og historie

Klassetur til Berlin med KILROYEn klassetur til Berlin er som en skikkelig spennende historietime! Spaser gatelangs, forbi hyggelige kafeer og spennende gatekunst, og lær nye tyske fraser; "Ich bin ein norwegischer lachs".

1. London – Multikulturelt miljø i storbyen

Klassetur til London med KILROYVi blir aldri lei London. Dette er en storby med stor 'S', med et inspirerende miljø, historiske severdigheter på rad og rekke og rom for mange kule aktiviteter. Det er ingen overraskelse at London er en utmerket destinasjon for klasseturer, og en destinasjon som mange ønsker å oppleve flere ganger.

Har du ansvar for planlegging av klasseturen?
Null stress, vi hjelper deg!

Les også:

10 gode grunner til å dra på klassetur

Forslag til 4 spennende klasseturer med innhold og pris

Nyttig informasjon om planlegging av klasseturen

Kontakt